när du är redo för en intelligent politik

Frågan om Sverigedemokraterna kan strax vara över i Sverige. Aftonbladet skriver om en mamma som är i kris eftersom hennes son är Sverigedemokrat.

Men Intelligent Union har glada nyheter idag. Lisa Wåhlin kan nu ta upp kontakten med sin son igen och föreslå att de går med i Intelligent Union, ett mer balanserat alternativ.

Det är ingens fel att politiken aer obalanserad. Det är en konsekvens av det politiska systemet som driver partierna till obalans.

Jag tror inte all att din son är ”främlingsfientlig” alls innerst inne, men kanske kulturschockad. Om han får resonera om saken i en intelligent balanserad miljö kanske han kan bli mer balanserad, precis som du. Extrem främlingspositivitet är inte heller balanserat eller naturligt.

Torka dina tårar och börja le och acceptera din sons symptom på den verklighet han lever i. Acceptans och lugn kan leda till intelligenta samtal. Det är positivt att han tänker på sina barnbarn.

Jag tror att något kan ha skett din son som påverkat honom till fientlighet. Endast kärlek kan skapa kärlek mellan människor. Det kan vara så positivt att han istället för att underkasta sig något som känns fel för honom att han med energi tagit sig an problemet, som han ser det, just nu. Samma energi kan kanaliseras till något positivt.

Hata inte rasism, acceptera den som en naturlig reaktion på något! Försök förstå den! De flesta av de som uttryckte hat i valet gick bakåt. Kärlek är rätt väg.

Jag tycker du gör rätt som begär en debatt, men det ska vara en intelligent kärleksfull debatt där man går djupare och talar om känslor.

Balans och kärlek kan rädda vännerna i Gambia, din svärdotter med invandrarbakgrund och hennes nye mans tre mörkhyade adoptivbarn.

MVH
Intelligent Union – Partiet som skapar intelligent balans
http://intressant.se/intressant
Läs även andra bloggares åsikter om
,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: