när du är redo för en intelligent politik

Nu läggs det rödgröna samarbetet på is skriver Aftonbladet. Det verkar ju toppenbra. En debatt om olika sakfrågor kan ju kanske vara uppfriskande och bra om man vill skapa tänkande intelligenta individer och en riktig demokrati?

Ja. Det är rätt av de rödgröna partierna att lösa upp sin allians! Det tycker Aftonbladets läsare också.

Vänsterpartiet var tydligen minst villigt men personligen tror jag att en tydlig genomtänkt vänsterpolitik i nyfattigdomens Sverige kan få V att växa rejält. Socialdemokraterna och miljöpartiet är ju inget speciellt trovärdigt vänsteralternativ idag. Le Ohly!

Om Vänsterpartiet tonar ner hatet mot SD, talar positivt om vad V vill och lägger in lite mer ärlighet i invandringsfrågan ser jag detta som ett bra recept på verklig framgång.

Rödgröna pakten blev en parentes och det tycker vi var en glad nyhet. Jag hoppas innerligt att Sossarna och Miljöpartiet nu kan bekänna sina äkta borgerliga färger utan V som alibi. Det kommer få vänsterpartiet att växa.

Lena Mellin tycker att samarbetet misslyckades men jag tror att man ignorera samarbetet helt. Folk röstar inte på allianser, men på partier. Sanningen och den glada nyheten är ju att miljön vann, de flesta borgerliga partierna förlorade och folket vill ha en debatt om invandringspolitiken och integrationen. Uppfriskande!

/ Dagens Glada Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: