när du är redo för en intelligent politik

Ska man skratta eller gråta? Jo. Det verkar som om det var på riktigt. Inte enbart bombaren verkar vara på riktigt men också danska professorer som har sexorgier i universitetskällare, men det finns hopp. Javisst har Sverige importerat mindre bemedlade som siktar helt fel och INTE siktar på de personer som faktiskt är ansvariga för att det ännu inte är fred i Afghanistan.

Men om fred ska infinna sig ska man inte låta sig luras av en mindre bemedlad s.k. konstnär och ej heller av de politiker som idag motverkar fred. För hade denna s.k. ”krigare” i alla fall haft någon urskiljning och intelligens i att sikta rätt hade han i allafall haft min förståelse. Ja. Mycket mer förståelse än vad man kan ha för en professor i munkkåpa som har siktat in sig på sex i unviersitetskällaren. Ja. Det skulle ju t.o.m. kunna anses vara konstruktivt och intelligent.

Då skulle han först gjort en krigsförklaring, gett svenska politiker en tid att kunna agera mot kriget och ev. gett ”konstnären” en stund att fundera om hurvida han vill be om ursäkt, vidare varit klädd i någon typ av uniform och attackerat de som verkligen är ansvariga för attackerna mot deras land. En attack som faktiskt skulle kunna leda till…vad tror du?… Fred kanske?  Men detta bomdåd är faktiskt lika misslyckat som fegt och svinaktigt. Att ha sex i munkkåpa i en källare ter sig superintelligent i jämförelse.

Sveriges folk är inte ansvarigt. För Sveriges folk läser nyliberal press och kan faktiskt inte ta ansvaret för det krig som existerar mot Afghanistan för de har inte en aning om någonting politiskt. De bara röstar på det som verkar minst dåligt av det som presenteras i nyliberal press.

Sveriges folk kan ej heller ta på sig skulden för de som missbrukar den höga nivå av yttrandefrihet som vi har. En yttrandefrihet som är fantastiskt bra om den används med intelligens.

Nej. Detta dåd var helt klart precis lika svinaktigt som att skjuta oskyldiga fotografer, livvakter och barn med automatkanon från helikopter och faktiskt otroligt mycket mer provocerande än en dåligt tecknad rondellhund som ska föreställa profeten Muhammed gjord av en mindre bemedlad s.k. ”konstnär”.

Ja. Du hade hedrat Muhammed mer genom att vara utklädd till munk i en universitetskällare. Ja. Du har faktiskt tagit dig ner till en nivå under något vi inte ska nämna genom att ens nämna den mindre bemedlades namn. Du hade kunnat vara så mycket mer intelligent.

Visserligen kan man tycka att låg intelligens är något som tillhör de som röstar på politiker som verkar för krig eller de som har munkorgier och kanske kan man tycka att politiker som sitter i riksdagen och röstar för krig är ännu mer idioter. Men de röstade i alla fall för sina plånböcker och för jobb och liknande giriga kortsiktiga saker, vilket är mänskligt om än antyder en mycket låg intelligens.

Och visst tar kanske dessa politiker sannolikt mutor som pr-konsulter för detta och har sex med prostituerade. Men vad gav du till dig själv, till världen och till dina barn egentligen? Du gav just mer rasism och mer problem till alla oskyldiga människor som precis flytt från länder med nog av bekymmer. En slags munkorgie i dumhet.

Gott folk! Bli intelligenta! Släng er dogmatism på sophögen och börja använda hjärncellerna! Det finns hopp om en intelligentare framtid. Gå med i nätverket Intelligent Union!

MrHappy72

SVD – Frun lade ut inspelning på Youtube
SVD – Hustrun lade ut terrorinspelningen
SVD – Medhjälpare kan ha spridit terrorhot på Youtube
Aftonbladet – Änkan berättar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: