när du är redo för en intelligent politik

Det verkar som om Aftonbladet bestämt sig för att presentera nyliberala kandidater enbart, men kanske det finns hopp ändå. Vi får helt enkelt anta att Aftonbladet har nyliberala intressen i sitt ägande nu precis som de flesta andra tidningar som vi hittar i tidningshyllan.

Men ytterligare en kandidat har fått in en artikel i Aftonbladet …Jag läser… och jo det är ytterligare en nyliberal tycks det mig. Medlemmarna i Socialdemokraterna har alltså att välja mellan nyliberaler verkar det.

Det finns ingen socialist och demokrat i Olof Palmes kaliber med i Aftonbladets startfält. Det ser mörkt ut för socialdemokratin. Skeppet kommer sannolikt fortsätta att sjunka, men kanske finns det hopp om att nyliberal press inte styr partiet internt och att det vid valet av kandidater kommer fram en ny Olof Palme som kan rädda partiet.

Alltså ingen som slår Intelligent Unions kandidat i tomteluva ännu, ander jag, men på valdagen kan medlemmarna i Socialdemokraterna skrota valberedningens förslag och nominera andra kandidater direktdemokratiskt. Skicka ett meddelande till min hängmatta om ni är intresserade så ställer jag nog upp på att rädda Sverige ut ur EUs klor eller försök att återuppliva Olof!

/MrHappy72

Annonser

Kommentarer till: "Enbart nyliberalism i Aftonbladets startfält?" (1)

  1. Kent Karlsson sa:

    Mejlade det här till Socialdemokraterna tidigare, de ville ju ha tipps från gräsrötterna! Är det någon mer som tycker som jag?:
    Röstade på Socialdemokraterna i senaste valet och har så gjort i flera gånger tidigare! Senaste valet fick de min röst för att jag anser att Alliansen har rivit ner vad som tagit många år att bygga upp och för att jag är allvarligt orolig för framtiden med Alliansen vid makten! Det handlade inte om att förtroendet för de rödgröna stod på topp, var nog för mig ett val för det minst onda! Lyssnar man på snacket mellan jobbarna på golvet måste ALLA de gamla uvarna ut från maktpositioner inom Socialdemokraterna, de kan möjligtvis ha en rådgivande funktion men inget mer! Många av dem har för mycket i bagaget för att vara trovärdiga när de säger sig representera oss ”vanliga” arbetare! Det samma gäller LO`s Wanja, det är för många inom både partiet och LO som säger en sak offentligt och sedan gör det motsatta i skymundan för egen vinnings skull! Det får vara slut med det om förtroendet skall återfås! Vi behöver inte heller ett Socialdemokratiskt parti som försöker vara Moderater light! Vi behöver verkligen INTE ytterligare ett högerparti, det finns redan för många av den varan! Då kan vi lika gärna rösta på originalet! Det MÅSTE in nytt friskt blod i partiet, människor som vill bygga ett bra samhälle för ALLA i landet boende människor, även för dem som drabbats av sjukdom eller skada! Människor som inte vill till maktens köttgrytor för att sko sig själva utan för att de har visioner om ett samhälle där alla får plats! Tycker faktiskt att ni får skärpa er rejält om ni inte sätter de svagas rätt till ett rimligt liv före allt annat och förnya partiet så att det blir ett bra alternativ till Alliansen, ett alternativ som flertalet kan ställa sig bakom! Det finns tusen och åter tusen medborgare där ute som behöver en annan politik innan de går under! Partiet måste förnyas och bedriva lite mera vänsterpolitik! Så sluta knäböja nyliberalismens altare och låt Alliansen leka på sin planhalva så spelar vi på våran för att bygga ett bättre Sverige där alla får plats! Ett rejält reningsbad av partiet och en lutning till vänster är det enda som får mig att lägga min röst på er igen! Så om det nu pågår en maktstrid inom partiet och fokus för ledande inom partiet är att sträva efter egen makt istället för låta partiet gå igenom ett välbehövligt reningsbad och släppa fram yngre människor utan skelett in garderoben, ja då får ni inte min röst 2014 då blir det V som får den istället!

    Som partiledare är Lena Sommestad det bästa alternativet! Även Veronica Palm bör ingå i den allra översta toppen av partiledning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: