när du är redo för en intelligent politik

Bäste Lars Ohly.

Du har rätt i din artikel, i Aftonbladet att Miljöpartiet nu låter sig styras, men nu styrs de av högern och inte SD. Men vad Miljöpartiet vill är att rädda det som räddas kan plus sina egna borgerliga värderingar samtidigt givetvis. Och även om jag inte är enig i borgerlighetens värderingar, ej heller andra korrupta eliters värderingar, om att vissa är mer jämlika än andra, så är åtminstone nu miljöpartiet mer öppet ”högerextremt” genom sin högerpolitik med extrema konsekvenser, vilket varit ganska smygande och väl dolda tidigare.

För de flesta miljöpartistiska och socialdemokratiska karriärister och PR-konsulter kommer ju främst från högern. Det är ju ett tydligt faktum som du säkert håller med mig om Lars.  Det är ju inte bara du som från början kommer från Folkpartiet. Ddet gör även miljöpartiets grundare samt en hel rad borgerliga f.d. gottegrisar.

”Miljö” är ju numera ett ord som miljöpartiet mest skyltar med. Det har många miljöpartister, även jag som f.d. Miljöpartist, redan insett och kritiserat. Där har V sin chans nu att dra röster ur Miljöpartiet. Men jag tror även att Vänsterpartiet i framtiden kan ta ansvar och föra sina egna viktiga frågor och bli mer positiva och konstruktiva.

För när självaste vänsterdebattören Jan Guillo undersöker och sedan vaknar och säger att SD är ett hyfsat anständigt parti tror jag att du kommer vakna och se att det handlar om något helt annat här. Nämligen att Vänsterpartiet har viktiga gemensamma frågor på agendan tillsammans med Sverigedemokraterna att ta ansvar för.

Ja. Jag tycker t.o.m. att Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet har mer gemensamt med Olof Pame än dagens Socialdemokrati, även om vi givetvis tror att de vaknar upp ur sin 25-åriga törnrosasömn nu och börjar verka för fred, solidaritet och demokrati genom att samverka med V, SD och MP om ett gemensamt utträde ur EU.

Ja. Kanske är det dags att fler av oss vaknar upp här och inse att det handlar om något helt annat?

Kan du inse, Lars,  att ett avslag på en ansökan faktiskt kan vara korrekt, laglig, vänlig och i linje med vänsterns egna värderingar om att skapa jämlikhet i hela världen samtidigt och att man kan vara för internationell solidaritet i hela världen på olika sätt och vara schysst samtidigt? Det finns ju en massa andra länder i världen där de kan ansöka i också. Det väntar ju ingen giljotin på flygplatsen där de landar precis.

Vad är det exempelvis som är så högerextremt och främlingsfientligt med att vilja ge bistånd till 100 riktiga svältande barn framför att enbart mata ett skäggigt barn av dem i ett dyrt kallt och ogästvänligt Sverige? Tänk om Lars!

Rewire your thinking pattern!

För det behövs ju egentligen ingen ”stark politisk opposition” för att bygga ett rättvist och jämlikt samhälle som verkar för en mänsklig politik i hela världen. Vad som behövs, bäste Lars, är en diskussion och ett samförstånd, eller i alla fall respekt för att vi gillar olika politik och att vi försöker förstå varandras paradigmer med full medvetenhet och empati. Inget annat.

Och de människor som nu kanske kommer vilja ta rodret över sitt eget land och sin egen framtid är många, ja massvis, och vi ger dem, chartrade fina flygplan, tillbaka till den revolutionära kamp som måste tas av de som inser att något måste förändras där.

För orsaken till deras problem är inte avlaget på en ansökan till ett liv med silversked i Sverige, men att de tillsammans inte insett att de själva kan ta sig upp från knäna i sitt eget land och skapa jämlikhet och intelligent politik där. För det är ju faktiskt deras eget ansvar, inte vårt. Är du med mig Lars? Vi pratar ju faktiskt inte om människor med religiösa dödsdomar över sig här som ex. Salman Rushdie.

För frihet, jämlikhet och broderskap kommer inte serverat på silverfat. Anser du att det någonsin gjort det Lars? Folket i flygplanen kommer skaffa sig detta med kraft när de inser att de är många som vill ha det. De sitter där tillsammans i chartrade plan. Det är kraftfullt. Jag hoppas på en enad stark vilja om förändring hos dem som börjar verka effektivt när de väl kommer fram.

De kommer bygga en framtid tillsammans, om de vill. Och till det behöver de heller inga papper eller särskiljt mycket mediciner för. Vad de behöver är att ta sig rätten att återförenas i ett land med människor som med stolthet kan skapa sin egna demokrati och jämlikhet.

Sverigedemokraterna har gjort allt för att bli anständiga och accepterade, det får man ändå ge dem. Nu är det Vänsterns tur att visa den goda viljan! Jag tror nog även att debatten med Sverigedemokraterna kommer kunna tas på ett empatiskt respektfullt sätt, för även en Sverigedemokrat kan känna empati med en riktig flykting, och bevilja denna uppehållstillstånd.

För någonstans ligger det en logik i att visa tolerans mot de intoleranta och generös mot de verkligen behövande, åtminstone för att vara en god roll-modell.

Och är det något anständigt som vänstern borde verka för tillsammans med det militärindustiella komplexet så är det väl att beväpna folken med granatgeväret Carl-Gustav mot diktaturerna så att de kan skapa sina egna första riktiga demokratier i fred när det väl brakar loss, som ex, i Libyen. För är det ett ord som är viktigare än andra ord så är det ju absolut fred. Det vill även idag Hugo Chavez bidra till säger han.

Även kvinnorna och HBT-personerna har en kamp att föra mot förtryckande religioner och regimer. I Sverige har vi kvinnor i försvaret och dessutom bögförband har jag hört och varför skulle inte en motståndsrörelse kunna ha det?

Men det är bra att vänstern verkar för fred och Ut ur EU. För är det något som skapar glada och aktiva och deltagande barn så är det det fred, något som jag vet att de andra partierna snart kommer inse med klarhet, värdighet och anständighet.

Jag hoppas i en sådan kamp om demokratin att Sverige skulle kunna delta med obeväpnad svensk vård samt demokratiska lösningar mot korruption och annan fredlig hjälp i dessa länder där folken kämpar för förändring. Jag vet samtidigt att programmerare och elingenjörer världen över nu är på väg att rycka upp sig och på egna initiatv, exempelvis genom TZM, d.v.s. Zeitgeiströrelsen, som nu verkar för framtidens lösningar. I framtiden kommer vi nog se ex. en säker framtida intelligent GPL direktdemokrati hoppas jag.

Och jag vill inte enbart se applåder i charterflyget när piloterna landar snyggt. Jag vill se lite halal-party också när de återförenas och inte något trashande i barer i Las Palmas eller pissande på mattor. För hjärnan behövs när man ska göra revolution.

MVH
MrHappy72

Kommentarer till: "Jag ser en motståndsrörelse inkl. bögförband i charterflyg mot revolutionen" (7)

 1. erik stratop sa:

  Jag tycker inte vi ska ta emot fler flyktingar än Danmark. Sverige har blivit ett riktigt problem land, sedan vi började med massinvandringen.
  Runt flyktingmottagandet och asylpolitiken har det växt fram en starkt överdimensionerad flyktingindustri med tolkar, advokater, psykiatriutredningar och andra sjukvårdsresurser för krigstraumatiserade människor som gör grova inkomster på överklaganden, flyktingförläggningar liksom privata flyktingsamordnare och andra bolag som tjänar grova pengar på denna horribla och ständigt växande ”flyktingindustri” och som vi skattebetalare ska tvingas finansiera.
  Där utöver ska de gå många år på SFI och under tiden på socialbidrag eller sk anhörigstöd. Därutöver ska de naturligtvis ha samhällslotsar som ska hjälpa dem gå till bank,socialkontor och försäkringskassor och gu vet allt eftersom de inte klarar sig i det nya landet Sverige utan språket.

  Eftersom många av dem ofta är i övre medelåldern eller rent av i pensionsåldern handikappade redan vid ankomsten till Sverige, så kommer de ju knappast någonsin ut i ett arbetsliv och kan göra rätt för sig och betala in ett öre i skattemedel. Dessa människor är på det hela taget nästan enbart en belastning både för stadskassan och för den generella välfärden. Det är ju inte konstigt att tex stora pensionärsgrupper missgynnas ekonomiskt av denna groteska flyktingpolitik. Pengarna räcker ju inte till allt det säger ju sig självt.
  Pensionärs grupperna som har arbetat och gjort rätt för sig och byggt upp detta land, har under många år fått stå tillbaka ekonomiskt pga av detta flykting och asyl daltande.
  De flesta pensionärer är intelligenta nog att se sambandet med urholkade pensioner mot de flyktingstormar som urholkar svensk välfärd.
  Så bland dessa pensionärsgrupper finns det knappast inte lägre någon sympati att hämta från de vanliga etablissemangs partierna. De är helt enkelt körda i botten.
  De har tydligt visat sitt förakt för pensionärerna.
  För mig som gammal vänster sympatisör, finns bara hoppet kvar att Sverigedemokraterna får mer inflytande. De är nämligen de enda som vill värna pensionärs kollektivet på fullt allvar och inskränka invandringsbelastningen.

  Ingen kan övertyga mig om annat.
  För övrigt anser jag att Sverige ska säga upp flykting konventionen snarast. Konvention är endast ett frivilligt åtagande och har inget stöd i svensk lagstiftning.

  Till de som lögnaktigt och på felaktiga grunder påstår, att vi har ett ansvar och en skyldighet att ta emot, skydda och värna folkslag som har tagit sin tillflykt hit, att vi ska ge dem livstidsförsörjning på våra skattemedel, är djupt vilseledda av mediernas förbannade propaganda apparat. Dem vill jag be, att de spolar ner sig själva på närmaste toalett eller får sin hjärna undersökt på psykiatrin eller bara fara åt helvete.

 2. För att omskriva vad du säger i vackrare ord som kan gynna en intlligent framtid…

  Vi ska ta emot människor med VERKLIGA flyktingskäl och ge dem uppehållstillstånd. Sverige kan bli ett intelligentare land som kan uppmuntra återvandring och stödja en fredlig demokratisk utveckling i människors hemländer. För endast de som ser problemet i sitt eget land kan ju lösa det.

  Runt flyktingmottagandet kan vi reducera kostnaderna så att tolkar, advokater, psykiatriutredningar etc. kan minska i omfattning och dessa sedan kan sedan dela på de jobb som finns kvar och dela samhällets goda jämlikt och samtidigt få mer tid till sina familjer och rekreation.

  Sjukvårdsresurser för krigstraumatiserade människor kan förläggas i närheten till krigshärdarna där de behövs som bäst. Flyktingförläggningar kan läggas ner när endast riktiga flyktingar med verkligt skyddsbehov tas om hand och resterande som flyr kriget kan tas omhand i närheten av de länder i konflikt som strax kommer styras hederligare och intelligentare.

  Privata flyktingsamordnare och andra bolag inom detta område kan läggas ner och de som jobbat och drivit detta kan istället vara med oss alla på att dela de riktiga jobb som finns kvar och allt annat gott samhället har att erbjuda tillsammans med alla oss andra.

  I ett fullt intergrerat samhälle där endast riktiga flyktingar tas om hand i Sverige behövs inget SFI eftersom flyktingarna då snabbt kommer in i samhället. Dett fåtal kommer i så fall dagligen kommunicera med svenskar och behöver då endast ett fåtal lektioner i grammatik och sedan egen läsning och en svensk ordbok. SFIs anställda kommer då antingen kunna finna riktiga jobb eller uppbära en jämlik medborgarlön och kanske ha mer tid till egen rekreation.

  När omhändertagandet sker i kulturell och språklig närhet blir omhändertagandet enklare. Det är ju ett utmärkt tillfälle för kulturellt intresserade att få utlandstjänst och ett soligt varmt klimat mitt i vintern. Dessutom måste ju varje land själva ta hand om sina egna sociala utmaningar för det är ju inte direkt så att det saknas pengar i dessa länder om de fördelas hederligare.

  Sverige ska hjälpa till att skapa en ny RIKTIGT BRA flyktingkonvention som kan skapa en intelligentare hjälp till världens alla folk

  Endast de som är medborgare i ett land har verkligt ansvar för sitt land och en skyldighet att skydda försörja och värna varann och när de gjort detta sedan hjälpa andra om de ill och så är de flesta av oss funtade. Vi vill hjälpa varann.

  Framförallt ska de med mest pengar genom skattemedel i så fall hjälpa först och inte fattiga pensionärer. Det gör man genom progressiv beskattning.

  Men jag känner på mig att snart kommer människor enbart ty sig till och läsa positiva intelligenta medier som beskriver en intelligent och positiv inriktning som kan lösa de utmaningar vi har idag.

  För ens mentala hälsa och välmående kommer ju reflekteras av hur positivt och konstruktivt man kan se på de uppgifter vi har framför oss.

 3. erik stratop sa:

  Min livserfarenhet är, att det goda och solidariska, vänliga, omtänksamma, jämlika bla bla….samhället endast som är något eftersträvansvärt och som människor i bästa fall har en förhoppning och önskan om.
  Man kan förenklat kalla det för en naiv föreställning och utopi.

  Det har aldrig fungerat i praktiken. För så fort man överlåter makten till ”godhetens tjänare”, så kommer de förr eller senare att missbruka den. Det bekräftas av historiens verklighet.
  Med den fria marknaden, nyliberalismen och entreprenörsandan som får fria tyglar, finns och utvecklas alltid samvetslösa rovriddare, som aldrig får nog och som utnyttjar rådande förhållanden för sin egen förtjänst och njutning. Dessa kommer alltid att strunta i att ha ”samhällets bästa” för ögonen och kommer heller aldrig av fri vilja, ta på sig något samhällsansvar.
  Endast sanktioner om straff, kommer i bästa fall. få dem att inrätta sig i samhällsordningen.
  Det är människors drivkrafter efter framgång på alla mänskliga nivåer, som leder till att mindre lyckligt lottade får offras på framgångens altare med exploatering, förslavning, fattigdom, sjukdom och förslitning, arbetslöshet, utförsäkring osv.

  Det är egentligen ingen som har sett till att det ska vara så, eller att detta är ett normaltillstånd. Utan en stor brist hos politikerna som varken har förstånd eller politisk vilja att rätta till missförhållandet.
  Det är politikens uppgift att sörja för, att de som exploaterats och utsugits som billig arbetskraft och kanske offrat sin hälsa på en marknad, av de som berikat sig på denna produktion, även får del av den välfärd som de genom sin arbete åstadkommit. Av detta finns mycket lite i verkligheten.
  ENDAST genom tvingande lagstiftning kan detta regleras politiskt.
  Där finns mycket kvar att göra.
  Politikens enda egentliga syfte, är att se till att fördela produktionsöverskottet rättvist över medborgarna. I det fallet har politiken misslyckats fullständigt.

  Allt fler personer i ”högre” samhällsställning och institutioner, organisationer parasiterar på produktionsöverskottet och lierar sig med maktutövningen och befäster varandra genom ömsesidig korruption. De institutioner som från början var avsedda att tjäna som serviceinstanser folket, har med tiden blivit deras värsta belackare, tex försäkringskassan, fackföreningen, socialstyrelsen och socialdepartementet för att nämna några få.
  Över allt och på alla nivåer genomsyrar korruptionen och hyckleriet och orättfärdigheten samhällslivet. Aldrig förr har det varit så illa som för närvarande.

  Bakom varje försämring av människors tillvaro står dessa jävla räknenissar i departement och riksdag och viskar politikerna i örat, hur mycket man kan spara på utgifterna och omfördela samhällsresurserna genom att skära ner här och där i den generella välfärden.
  Det är alltså viktigare, att hålla en ”hög svansföring” inför EU och internationellt vad gäller U-landsbiståndet och att hålla sig med den generösaste flykting och asylpolitiken i hela Europa, om så halva befolkningen ska gå på knä till socialen, så tycks det må vara hänt, än att se till att pensionärer, arbetslösa, sjuka och gamla och andra eftersatta grupper här i landet får en dräglig ekonomisk tillvaro.

 4. Jo. Helt enig. Det goda och solidariska, vänliga, omtänksamma, jämlika samhället är eftersträvansvärt och de flesta människor har nog en förhoppning och önskan om detta.

  Och du får väl ändå erkänna att det har funnits och fortfarande finns länder som ligger väldigt nära denna utopi och att det faktiskt fungerar förhållande vis väl i praktiken i flera fall trots de utmaningar de idag har.

  Javisst kan till synes ”goda” ledare i valet plötsligt missbruka sin makt såsom det sker idag i Sverige, men det är ju ändå så att människor kan ställa upp själva, leta efter och rösta på intelligentare ledare om de vill ha det. Idag kan man rösta för Intelligent direktdemokrati om man nu vill ha det också genom Intelligent Union.

  Den fria marknaden har haft snävare ramar förrut och återigen få det om bara människor vaknar upp och det kan vi hjälpa varandra till. Och förtjänsten och njutningen blir större för alla med mer jämlikhet tror jag. Jag har sett fakta som visar att människor är lyckligare i jämlika samhällen. Även rikedom kan leda till olycka och problem på olika vis nämligen.

  Alla kan i nuet börja ta samhällsansvar. Det är ett beslut alla kan ta i nuet. Värdighet och anständighet kan utvecklas hos alla människor.

  Jo, visst kan man ta sig till en lägre medvetandevivå med sanktioner om straff för att få dem att inrätta sig i samhällsordningen och visst kan detta vara en lockande tanke. Jag har gjort ett litet utkast om detta som jag kallar Giljotinera Kvickt http://giljotinerakvickt.wordpress.com/ …för att få utlopp för denna tanke som ett litet experiment. :-)

  Men människors drivkrafter efter framgång och ära skulle ju kunna belönas på andra mänskliga nivåer i framtiden, som leder till att mindre lyckligt lottade ändå upplever att de kan ha det gott och känna sig jämlika, fria, ha ett rikt liv, hälsa, hel kropp deltagande i samhället och del av samhällets goda.

  Nu är det ju ändå så att människorna röstat in de politiker som vi idag har så man kan ju inte enbart lasta politikerna för detta, men sig själv och sina grannar, familj och vänner. Ansvaret ligger på oss alla tillsammans att upplysa varann om de positiva möjligheterna vi faktiskt har.

  Politiken kan ju lyckas att fördela det som vi väljer att producera rättvisare mellan medborgarna, men då måste ju människorna rösta intelligentare.

  Samtidigt har alla möjlighet att rösta på hederligare människor som ställer upp i val och som sedan kan se till att skapa fungerande institutioner och serviceinstanser folket.

  Försäkringskassan, fackföreningen, socialstyrelsen och socialdepartementet kan komma att tjäna folket så som det är tänkt att de ska göra om folket vill se till att det ska bli så.

  Överallt kan hederlighet, värdighet och rättskaffenhet genomsyra samhällslivet igen så som det en gång var. Jag tror många drömmer om det och att den drömmen känns fin och bra och att inom de flesta människor finns det en god sida, som vill detta och som är nedärvd tror jag och den ligger djupt i vårt sociala arv om vi bara lyssnar på detta.

  Och bakom varje förbättring av människors tillvaro står folk som är villiga att ta sitt ansvar och när de gör det kommer andra saker än enbart pengar avgöra människors val och ge oss en generell förnuftig och logisk välfärd som skapar ett hälsosamt samhälle.

  Vi måste väcka sympatin hos folket för våra pensionärer och samtidigt visa att det går att hjälpa människor i andra länder på ett effektivt sätt med diverse riktade effektiva bistånd som ligger i nivå med vad alla människor kan acceptera tillsammans.

  Jag håller med om att ett utträde ur dagens EU skulle skapa mer jämlikhet i Sverige mellan människor. Intelligent Union är för ett utträde ur EU.

  Vi kan ha en generösare flykting- och asylpolitik som gynnar fler människor om vi ser till att satsa dessa pengar på flyktingmottagning i länder med lägre kostnader än vi har i Sverige. Dessutom blir det då inga kulturkrockar och kulturschockar som kan belasta flykrtingar och svenskar i onödan, samtidigt som vi kan hjälpa till att lösa dessa människor och länders grundproblem. Grundproblem som väst skapat på olika vis, men som kan lösas.

  Man måste dock ha en empatisk attityd om det ska lyckas.

  En dräglig ekonomisk tillvaro kommer uppstå när människor blir intelligentare och vaknar upp och ser allt med klarare positivare ögon.

 5. erik stratop sa:

  Det finns inget hopp för ett bättre, godare och jämlikare samhälle som jag ser det. Globaliseringen av världsekonomin i de kapitalistiska samhällenas är så inrättade och sammanflätade i varandra, att ett samhälle som bygger på andra (humanistiska) värden än kapital och tillgångar, marknad och efterfrågan, knappast kan konkurrera och göra sig gällande.
  De kommer obönhörligen att slås ut.
  Företagen som drivs av egoism och kapital-ackumulation kommer att lämna landet.
  Människor har blivit en vara på en arbetsköpares marknad, som får offra sin hälsa till lägsta möjliga lön och som kommer att slitas ut.
  Hela jävla EU-konceptet går ut på att människor är en vara som ska slitas ner, där man också har bestämt att den sociala välfärden ska konkurrensutsättas och krympas till ett minimum av trygghet, för att kunna dominera marknaden ekonomiskt. ( att det verkligen förhåller sig så kan vem som helst informera sig om genom EU-Fördragen och vad Wim Kock som ”arkitekt” föreslagit).

  Arbetslösheten ska vara så hög, att möjligheten att att förhandla sig till en bättre lön ska omöjliggöras. Du ska vara flexibel på marknaden och anpassa dig efter marknadskrafternas tillfälliga behov. Trygga anställningar är numera ett minne blott.
  Företagen avskedar sin arbetskraft ( ABU-domen) och anlitar dem som har turen att få tillbaka sitt arbete, men endast och i bästa fall genom ett ”bemanningsföretag” vilka för övrigt likt svampar har dykt upp på arbetsmarknaden. De erbjuder inte heller några som helst trygghetslösningar som du kan ha genom kollektivavtal som tex semester förtur vid återanställning mm.
  Hela fackföreningsrörelsen har varit med på noterna, för de har ju alltid underkastat sig ”sosse-politiken”.
  Det är arbetsköparnas marknad.
  Hela EU är enda stor skamfläck över människans tillvaro. Man önskar att det går åt helvete med hela projektet, ju förr desto bättre.

  Hur är det överhuvud taget möjligt att göra sig gällande politiskt, att få ut sin vilja om politisk förändring genom mediabruset som överöser oss från marknadens lobbyister och politruker? Jag ser enorma problem.
  Människor är totalt hjärntvättade.
  Vad kan man göra när man inte har tillgång på lika villkor till press radio och TV som maktetablissemanget? Rösta aldrig på ”sossepacket” för det är de som har förstört allt. De har lämnat hela arbetarrörelsen i sticket och aktivt deltagit i slakten på välfärden.

 6. Så fort du hjälper till med att formulera dig positivt, kommer du inte enbart att må bättre själv, men kommer också inse att folk vill lyssna på dig. För det tar faktiskt en enorm massa energi från universum att formulera om allt i positivitet. Energi som jag kan lägga på andra människor om du inte skärper dig och börjar försöka förstå vad jag talar om. Så fort du sätter igång kommer du stiga i medvetande och känna hur god energi börjar strömma in i dig.

  Det finns hopp. Vakna! Världen är på väg in i evolution. Vi har bara tagit ett litet kliv bak[t, men snart går vi framåt igen.

  Det har funnits och finns hopp för ett bättre, godare och jämlikare samhälle.

  Nationerna kommer bli självständigare och människorna själva ta ansvaret över sina egna länders utveckling. Det är rentutav ett sätt att klara av de kriser som nu kommer pga. oljebrist nu när oljan tar slut. Vi kommer leva närmare naturen med solceller vind och vattenkraft. De som börjar först kommer snabbt bli världsledande.

  Sammanflätadet med länder med vitt skiljda kulturer kommer upphöra och försvinna och fram kommer det växa samhällen som bygger på humanistiska värden som passar varje land och dess folk. Den som gillar olika kullturer kommer besöka dem runt om i hela världen.

  Företag som drivs av egoism och kapital-ackumulation kommer kanske att finnas ytterligare en tid för de som inte väljer total jämlikhet. Visserligen hårdare beskattade, men också mer skyddade mot utländsk konkurrens genom tullmur. Till slut kommer löntagarfonder att köpa upp alltihop och pengar kommer avskaffas helt.

  Människor kommer ha mer fritid och jämlikare löner när fler inser att vi måste dela på jobben. Jobben kommer bli hälsosammare och hälsosammare allteftersom kunskapen ökar och arbetsplatserna kommer konkurrera om arbetstagarna genom att erbjuda en god trevlig miljö.

  Hela EU-konceptet går ut på att några få aldrig får nog av pengar och att folket är dumt nog att rösta på dem, men det kan ju förändras. Folk kan ju vakna upp och få fler att vakna upp runt om kring sig. Jag kan känna nu att det är läge för evolution.

  Arbetslösheten kommer, om vi vill, vara så låg, som på Olof palmes tid, att möjligheten att att förhandla sig till en bättre lön kommer göra att vi får kontinuerliga löneökningar och att produktionen robotiseras ytterligare för att mänsklig arbetskraft bir dyrare och dyrare. Vi kommer översvämmas av pengar som ingen riktigt längre behöver för industrin kommer spotta ut miljövänliga återvinningsbara produkter som inte ens folk kommer efterfråga längre för de blivit så vakna.

  Till slut blir det bara ett fåtal ingenjörer kvar som utvecklar samhället och nya robotar som i sin tur tillverkar robotar i allt högre hastighet och vi blir helt fria som människor.

  Då kan vi spendera dagarna med ex. att fisa Bohemian Rhapsody med händerna.
  http://www.youtube.com/watch?v=IOyEw9bT8yQ …vilket i princip flera av oss redan insett att vi faktiskt kan göra nu.

  Ingen kommer då bry sig om trygga anställningar för arbete är något man gör för man trivs med det. Resten har medborgarlön.

  Vi kommer skratta åt gammal retorik som ”turen att få tillbaka sitt arbete” när arbete är något synnerligen frivilligt. Livet kommer vara likt en enda lång semester. Vi kommer vara fria.

  Det är möjligt att göra sig gällande politiskt, att få ut sin vilja om politisk förändring genom mediabruset, men det hänger ju på dig hur snabbt det går också. All den tid du lagt ner på negativitet kan du ju vända i positivitet och bidra med bloggposter som pekar ut en intelligentare riktning.

  Bägaren med nyttig juice fylls droppe för droppe och du kan vara en av alla dessa välsmakande droppar. Det är ett val! Jag är ett levande beviset på att det går.

  Lobbyister och politruker är blott utmaningar att handskas med.

  Människor som är totalt hjärntvättade kan också vakna. Se ex. hur religionerna försvinner allteftersom vi utvecklas!

  Så länge vi inte har tillgång till objektiv press, radio och TV som maktetablissemanget måste vi tala med varann och guida varann till den media som faktiskt är självständig och frisk. Den finns. Man måste leta efter den, efterfråga den och gynna den.

  Självklart kommer jag aldrig rösta på ett ointelligent socialdemokratiskt parti förrän de åtminstone motsvarar Intelligent Union. För vi bygger upp något som de kommer bli tvugna att försöka matcha eller helt enkelt förlora alla sina medlemmar till oss. Om de inte skärper sig ska det bli mig ett sant nöje att delta i slakten av Sossepartiet och det kommer nog många irriterade sossar riktigt njuta av själva efter vad som skett. Demokratin måste förnyas nu och bli levande.

  Vakna människor ser redan nu ljuset och ansluter sig, helt enkelt för att det är det enda rätta. Det kvittar egentligen vem som leder bara det är intelligent hedervärt, positivt och rättfärdigt. Följ den som kan leda på ett sådant sätt!

 7. […] We’re heading for Venus and still we stand tall (Ja. visst påminner det en aning om en motståndsrörelse i charterflyg mot revolutionen) ‘Cause maybe they’ve seen us and welcome us all, yea (Ja. Kanske vi blir välkomnade […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: