när du är redo för en intelligent politik

Det har uppstått en salig röra i det Socialdemokratiska partiet. Speciellt i frågan om ordförandeposten. Varje dag möts vi av nya förslag.  Nej, man är inte eniga om vilken partiordförande man ska ha.  Nej , man kan inte ha en man som partisekreterare om det sitter en man på ordförandestolen… S-kvinnorna protesterar så in i norden. NEJ NEJ NEJ…

Idag sitter  Håkan Juholt uppklistrad på tapeten. Staaackars Håkan Bråkan! Nu ska han synas i sömmarna. Snart kommer man att singla slant om vem som ska leda partiet! Stig Malm har redan börjat beklaga sig.

Nu får de allt rycka upp sig! Vi ska väl inte behöva skicka hela partistyrelsen till en psykolog att begrunda saker man förtränger. Kan vi få se lite kämpar-anda och lite insikt om var det Socialdemokratiska partiet har sina rötter. Då kanske Juholt kan vara ett bra alternativ!

Man behöver bli ett tydligt och konsekvent val för det framtida Sverige. Det bör alla kunna enas om och gemensamt stämma in i ett sju-rungande JA. Inte hålla på och mjäka runt på högerkanten och leka låtsas-kapitalister. Det finns ingen känsla eller logik i det.

De kan ha som slogan typ ”hela Sverige ÄR ett samarbete”. Tänk vad fint det hade varit. Inte vara småborgerliga egenkära ”jag-ser-till-mig-självare”, utan arbeta in budskapet – Alla måste få vara med och försöka. Sossarna MÅSTE börja se saker i visioner igen. Få tillbaka glöden. Annars kommer de som är högervridna att försvinna mer åt höger och de på vänsterkanten kommer att sitta och muttra för sig själva i något hörn.

Tycker självklart att man ska ena sig i något jag valt att kalla ”positiva klubben”. Där kan man få lära sig att kompromissa och lösa saker och ting med ett leende. :) Tror inte att hela Socialdemokraterna vill slinka in i Intelligent Union. Det hade ju varit fruktansvärt kul om det inträffat i och för sig, haha.

//Tingeling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: