när du är redo för en intelligent politik

Inte skulle väl EU och USA ljuga sina medborgare rakt upp i synen genom kapitaliägd media, kalla drogade ungdomar med automatgevär för demonstranter, för att sedan invadera Libyen, ett av de mer demokratiska nationerna i arabvärlden med sina direktdemokratiska folkkommiteer?

Nej! Jag vill tro att vi har en fri press och att vi fortfarande befinner oss i en demokrati och ska kunna titta på svensk media och tro på vad som levereras. Vi ska inte behöva titta på rysk TV för att få korrekt information!

Ta en titt på ägandet i Aftonbladet! Kan vi lita på LO-topparna och Socialdemokraterna idag?

För man undrar ju hur Socialdemokraterna kan vända på en femöring och gå ifrån Olof Palmes aktiva kamp för fred till att propagera för krig om nu allt verkligen har gått ärligt till. Det är något som inte stämmer riktigt när Socialdemokraterna och miljöpartiet röstar för krig i riksdagen. Vi måste kanske vakna nu? Jag tror att politikerna behöver vår hjälp.

Om Intelligent Union får makten lovar jag att försöka få en mer objektiv ärlig press så att diskursen kan basera sig på olika uppgifter och fakta.

Folket ska också äga minst en nyhetskanal, anser jag. Det får vi se till att skaffa oss så att det blir lite balans i rapporteringen.

MVH
MrHappy72

Kommentarer till: "Khadaffi är populär i Libyen säger rysk media" (4)

 1. tingelinghelena sa:

  Med allt mediabrus är det inte alltid lätt att veta vad som stämmer. Helt klart så behöver all information komma fram så att människor själva kan göra en bedömning. Fram för mer kritiskt konstruktivt tänkande!

 2. Mer som visar tydligt att Khadaffi sannolikt är ganska mild och generös jämfört med en hel del andra folkmördande s.k. ”demokratier”, ex. Israel och USA:

  För mig framstår Khadaffi som en relativt god ledare när jag undersöker saken djupare. Vad som skrivs i media är givetvis styrt direkt av de som ännu inte insett att man bör verka för fred och respekt för FNs regler om att länders integritet ska respekteras. Man kan och bör givetvis påverka andra länder med fedliga medel så vida man inte själv blir attackerad.

 3. leif svensson sa:

  Det som ligger bakom är som vanligt USA:s rädsla för oljebrist!
  Libyen Iran och Venuzuela vill inte handla med blufffvalutan dollar;om oljan skulle säljas för en guldbaserad valuta;kommer sedelpresskapitalet att stå sig slätt! Visste ni att federal reserv varken är federal eller reserv! den är privatägd!
  Rotscild och stanley morganbank samt rockefeller är ägare och den grundades i samband med marshallhjälpen införande 1948!! Dock med Bretton Woods systemet med guldmyntfot somm grund.Detta är nu avskaffat och sedelpressarna förutsätter tillväxt,vilket ledande forskare är överens om
  dags att Tänka Nytt eller som storkapitalets lösning alltid varit!l Starta krig
  1914 1945 och kriget mot terrorismen DVS det folkrättslig vidriga Patriot Act!

  Jordens resursurser räcker till alla;klimathotet klarar vi om vi delar och använder teknologi i folkens tjänst! Inte till monopolkapitalets maktfullkomlighet och därpå följande överkonsumtion!
  leif svensson

 4. Jordens resurser räcker inte enligt forskarna, eftersom de resurser vi idag använder till den överbefolkadeplaneten är ändliga. https://intelligentunionswe.wordpress.com/2011/05/30/utmarkt-inlagg-i-debatten-om-tillvaxt-genom-svt/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: