när du är redo för en intelligent politik

Jan Hjärpe skriver intelligent och sakligt i Expressen om hur revolterna sänker islamismens makt. Sverigedemokraternas retorik om ”kristna värderingar” och att vara mot Islam är nu helt meningslösa.

Detta blir döden för både Folkpartiets och Sverigedemokraterna retorik om slöjförbud. Slöjor kommer strax betraktas som gammalt religiöst hyckleri även i arabvärlden. Nu blir Intelligent Unions redan glasklara politik än mer tydligt ledande även på denna punkt. Låt folk ha på sig vad fanken de vill!

Satir med påven framför överbefolkningen

Satir med påven framför överbefolkningen

Jag tackar Universum med djupt bugande för att problemet är på väg att lösa sig självt. Nu har vi bara lite mer politik kvar att införa för att få bort de resterande resterna av okunnigheten med ”exponentiell tillväxt” och sedan kunna införa ett intelligent styre av världen för att alla människor ska kunna leva i harmoni med varann och med planeten.

Snälla Universum, gör så att folket röstar för utbildning för folket och politikerna om exponentiell tillväxt och dess konsekvenser! Gör så att folket röstar på Intelligent Union i nästa val!

MVH
MrHappy72

Kommentarer till: "Islam försvinner nu precis som andra religioner" (1)

  1. tingelinghelena sa:

    Religion har varit ett sätt att få folk ”dit man vill”. Genialiskt för att ens bröder och systrar inte ska ifrågasätta. Det dyker upp liknande former av dyrkande än i dag. Se bara på fenomenet Friskis & Svettis i Sverige. Det är nästan som en sekt och man blir som funktionär ”friskifierad”=frälst, haha…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: