när du är redo för en intelligent politik

Javisst! Ok! Låt oss rädda vargen från trafiken! Ingen förtjänar att leva mitt i trafiken, inte ens du. Aftonbladet skriver idag om att EN varg är ett problem i skåne. Men är inte 1200000 människor i skåne ett större problem? Vad tycker du? Är det dags att vakna nu?

…”eftersom den rör sig i ett område med tung trafik utgör den en fara både för människor och för sig själv, säger Nils Carlsson, rovdjursansvarig vid Länsstyrelsen i Skåne län på hemsidan.”

Tycker inte du att skulle ju vara enormt trevligt att kunna röra sig i marker med naturens mångfald med ren luft och rent vatten på denna planet och vore det inte utmärkt att kunna se varg och annat vilt i Helsingborg var och varannan dag? Tycker inte du att det vore en kvalitetshöjning?

Det är en oomkullrunkelig sanning att den största chansen för överlevnad på ett mer effektivt sätt än på påskön, samt ett kvalitativt liv på denna planet tillsammans med naturen, är om DU lär sig att förstå vad den exponentiella funktionen verkligen innebär och sedan börjar rösta och verka för ”neväxt” politiskt.

Intelligent Union förespråkar ”nedväxt” genom familjeplanering. Jag förespråkar att det sker under minst 100 år så att planetens befolkning kommer ner till ca 500 miljoner. Då kan vi snacka om hållbarhet och frihet för alla inkl. djur och natur.

Då kan vi leva som vi lär när vi säger hållbarhet. Nu är detta en sanning som ingen politiker vill säga eller ens veta av, inte ens miljöpartiets hycklande politiker, för det ger nämligen inga bruna kuvert i byxfickorna eller kampanjpengar från företag som vill ”tillväxa”. Men eftersom detta parti inte handlar om bruna kuvert men om helheten så kan jag säga det.

Intelligent Union tänker på helheten. Vad gör du? Är det dags för dig att nu bli en hederlig ansvarsfull mäniska och rösta intelligent nästa val?

MVH
MrHappy72

Annonser

Kommentarer till: "Fler vargar och färre människor i Helsingborg vore utmärkt" (2)

  1. jenny nilsson sa:

    Skulle vara intressant att veta ”reglerna” i den där familjeplaneringen. I Kina fungerade det verkligen urdåligt. Sen inskränker det på människors frihet. Nu tillhör ju jag ”de där hycklande” miljöpartisterna dock, så jag kanske inte är intelligent nog att förstå. Är vi förmånga? Ja men givetvis. Dock visare det sig att när folk får en bättre standard så skaffar man också färre barn. Så kanske är det en reform av det ohållbara ekonomiska systemet och en rättvis fördelning av resurserna samt utbildning som är räddningen hellre än familjeplanering? Jag tror miljöorganisationer (inklusive miljöpartiet) inte ger sig i kast med befolkningsfrågan därför att åtgärder och förslag oundvikligt skulle mynna i resultat som krockar med vissa grundläggande demokratiska värderingar och människors frihet att bestämma över sina egna liv osv…jag tror inte det är hyckleri. Snarare mycket svårt att hitta ett svar på hur man bäst får till stånd en sådan utveckling. På tal om intelligens, de mest intelligenta personer jag personligen mött är de med stort empatiskt hjärta. För de är de som hjälper och tar hand om andra inklusive naturen utan att måsta ”tjäna” på det själv. De som inte tär på andra eller resurser – och man behöver inte ha gjort bra ifrån sig på ett IQ test för att komma dit hän….tycker det är en sådan extrem fixering av ”intelligens” på den här sidan.

  2. Kina försöker åtminstone vara intelligenta och Sverige kan vara duktigare än Kina tror jag. Frihet är ett tomt ord utan att man beskriver vad exakt man menar och menar du friheten att föröka sig hejvilt och tillslut göra kannibalism till en ny kultur så är jag emot denna s.k. ”frihet”. Just för att du tillhör ”de hycklande” miljöpartisterna har du dock intelligens nog att kunna lyfta dig själv till superintelligens. Och redan ser du sanningen, ser jag. Ja. Vi är för många människor på den här planeten. Det är ett första steg. IQ är endast en del av intelligensen. Här beskriver lite andra delar: https://intelligentunionswe.wordpress.com/intelligent-unions-policy/ …så döm oss inte för kvickt! ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: