när du är redo för en intelligent politik

Hej Kära Vänner!

Jag vill berätta om en idé som jag fick för några dagar sedan genom en vän. Hon heter Thea och hon gjorde sin del i att rädda planeten, bara lite grann, precis som du skulle kunna göra som en del av din veckorutin.

Hursomhelst. Thea tror att det kommer en guldålder på planeten och att vi kommer klara av att leva med en balanserad folkmängd. Så jag började fundera på hur detta skulle kunna ske. Här är resultatet av mina funderingar.

Jag vill också tillägga att, oavsett vilken väg vi väljer, så är lycka och positivitet attityder, inte något automatiskt resultat av vilken väg vi väljer i diagrammet.

Mindre bra utveckling

Röd symboliserar den befolkningstillväxt vi haft de senaste århundradena beroende på minskad barnadödlighet men fortsatt okontrollerad ekonomisk tillväxtpolitik och frånvaron av generell familjeplanering. Röd symboliserar också, vid någon punkt (cirkeln i diagrammet), abrupt nedväxt från dagens överpopulation.

Orange symboliserar teknologiska framsteg som gör att vi tillsamman bevara näringsämnen och vatten bättre, gräva djupare efter resurser, effektivitet, överleva längre genom medicinska framsteg, etc, etc.

Den streckade linjen i orange symboliserar ointelligenta teknologiska steg bakåt, ev. militärt att reducera varann genom krig och svält, eller exempelvis läckande nukleärt avfall, samt annan miljöförstöring som permanent förstör livsbetingelserna och förgiftar planeten, typ uranstridspetsar, och användandet av kärnvapen etc. etc.

Bättre lösningar

Gul symboliserar modet och motivationen att börja försöka lyssna på varann i stället för att söka konflikt. Det symboliserar fredliga lösningar såsom generell familjeplanering eller andra begränsande lösningar som även religiösa kan föredra framför abort, ex. att religiösa duellerar med varann och på så vis håller sig på en hållbar nivå om de nu inte gillar vare sig kondom eller abort. Gud kan på så vis bestämma vilken religion som har ”rätt” samtidigt som upplystheten sannolikt kommer öka drastiskt.

Grön symboliserar ditt ökade intag av vegetarisk föda. Ännu högre når du genom att du blir vegan och t.o.m vegan som äter okokt föda så som alla djur äter mat i naturen. Kanske kan du tänka dig att köttätare kan få skaffa exemplelvis ett barn och veganer tre och att köttätare på så vis minskar i andel och att veganer ökar i andel.

Blå symboliserar ökat kollektivt medvetande och minskat behov att äga saker. Blå betyder bilpooler, samåkning, kollektivt boende, kollektivt ägande, att hyra elbil ibland istället för att äga bensinbil, att dela segelbåt med andra istället för att äga din egna motorbåt, etc. etc.

Lila symboliserar högre medvetande som innebär att du vaknar upp känslomässigt. Kanske äter mindre, mediterar och tänker klarare längre perioder och på så vis ökar ditt känslomässiga och logiska medvetande.

Vit symboliserar upplysthet och att du finner, följer och stödjer de visaste människorna du kan hitta med din speciella förmåga. Vit kan även betyda att du erbjuder alla ett positivt intelligent alternativ eller att du hjälper de mest lovande alternativen du kan hitta.

Rosa symboliserar allt som ökar sannolikheten att alla barn som föds är önskade och får ett gott liv, har intelligens att kunna njuta av det goda livet och får ren kärlek av oss alla så att de kan bli mentalt friska funktionella individer som kan nå ett högre medvetande och verklig lycka.

Ljusblå betyder teknologi som helt och hållet kan ändra vår uppfattning om vad som verkligen är möjligt. Ljusblå är genomförandet av detta i verkligheten. Ljusblå symboliserar att vi exempelvis finner en ny planet, kanske kolonisering av rymden i gigantiska rymdskepp eller tom. finner förmågan att skapa liv på en ny planet.

Det är hur långt min fantasi tog mig idag. Jag hoppas att du njöt av det.
Ren kärlek och kramar
Martin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: