när du är redo för en intelligent politik

Idag läser jag i Aftonbladet om Palestina och Israel.

Anders Lindberg skriver:

Så länge Israel utökar sina olagliga bosättningar på ockuperad mark äger de tiden. Steg för steg blir en framtida palestinsk stat mindre och fattigare på resurser.

Det är en outhärdlig situation för palestinierna. Inga förhandlingar pågår samtidigt som Israel systematiskt försämrar deras förhandlingsposition.

Och hur detta skulle kunna förändras genom att Palestinierna får uttrycka detta, som alla redan vet med övertydlighet genom FN, förstår jag inte helt. Hoppas jag har fel, men det har jag sällan, tyvärr.

Världsamfundet har ju låtit dessa sionistiska ledare göra i pricip vad de vill allt sedan Israel bildades. Är det inte så?

Som grädde på moset skriver även Aftonbladet om hur Sverige smugit sig ur FN, organisationen som är fullkomligt handikappad under USAs och andra staters konstanta veton. Någon intelligent människa förvånad?

Människor med självrespekt måste rösta på ett parti som vill ta Sverige ut ur Nato, ta Sverige ut ur EU, kanske tom. ut ur FN och börja hjälpa Palestinierna på riktigt såsom alla länder hjälpte judar, socialister, romer och homosexuella undan Hitler en gång i tiden.

Och som det ser ut nu så ska jag ge alla palestinska män ett gott tips om hur man försvarar ett land, med diverse gulliga metoder helt utan små meningslösa små fyrverkerier på ramper som inte ens kan träffa målet.

Le när ni osäkrar! Hela världen kommer gynnas av att ni visar var skåpet ska stå!

Men om ni är män som flyr ert ansvar att skydda ert territorie, kanske in i religiöst jollrande (vad vet jag), kanske till andra länder, eller om ni saknar bröder i kampen, eller om ni krigar dåligt, så har ni givetvis snart inget land.

Lycka till!
MVH
MrHappy72

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: