när du är redo för en intelligent politik

1. Sluta använda retoriken ”skapa nya jobb”!

Ingen mentalt bemedlad individ som kan tänka i två steg går på denna tomma retorik! Socialdemokraterna har genom historien varit för solidariska löner och att dela på jobben genom sänkt arbetstid. INTE har man velat ”skapa nya jobb”. Aldrig. Givetvis inte. Tvärtom ska vi ALLTID rationalisera bort jobben genom teknikutveckling. Vi ska alltid rationalisera bort jobben så vi får mer frihet för alla människor GIVETVIS och att våra företag blir robotiserade och effektiva! Börja med vettig retorik igen alltså eller förlora alla de som inte går på denna tomma korkade retorik till Vänsterpartiet och Miljöpartiet som är för arbetstidsförkortning!

2. Driv arbetstidsförkortning!

De arbetslösa blir fler för att S inte tar oss ur EU och för att S inte så sakterliga börjar förstå att V och MP har rätt och att vi måste driva på arbetstidsförkortning. Hästen är mätt. Släng ut prestigen nu! Vi behöver inte hitta på en massa konstgjort foder som hästen ska äta eller papperskyfflande byråkrati för att folk ska ha jobb. Ingen vill ha det och ingen behöver det. Folket behöver dela på inkomsterna och på arbetsbördan av de ”riktiga” jobben så att alla blir en del av samhället. Sätt inte Brassen på bänken! Då är det du som är rasist! Alla ska vara med PÅ RIKTIGT!

3. Ut ur EU.

Stefan har varit med i fackliga förhandlingar, läser jag, och då vet han vad EU innebär för dessa förhandlingar. Döden. Organisationen Nej till EU kan visa fler detaljer om han är intresserad av fakta. Han kan vara hur tuff som helst utan att det har minsta betydelse. För inom EU kan företagen flytta om produktion och lokalisering hur de vill, beroende på vilket land som bjuder lägst, och då kan han sitta där och vara tuff helt utan effekt och istället förgöra Sverige genom massflykt av företag. Så ska du vara tuff, Stefan, så får du allt börja med att skydda Sveriges företag mot orättvis konkurrens genom att driva ett utträde ur EU först! Annars kommer företagen strax tuff-tuff-tuffa ut ur Sverige till lägstbjudande skatteparadis och välfärdskatastrof som du kommer få sätta din signatur på alltmedan S kommer dala ytterligare.

Avnjut gärna oxrullader med potatismos om du vill! Socialdemokraternas sötebrödsdagar är snart räknade om S får makten under ett EU som blir allt kallare och hårdare i dödsdansen mot bottnen.

Jag äter tills vidare veganmat medan jag betraktar det hela från säkert avstånd. Förhoppningsvis vaknar folket strax och inser var de riktiga Socialistiska demokraterna finns. Vi finns i i Vänsterpartiet och här i Intelligent Union. Så är det bara.

Det räcker inte att nämna Socialdemokraternas forna drivkrafter vid namn och hyckla i din dyrkan av dem med befängda yttranden. Du måste förstå vad de menade och genomdriva en liknande politik som dem för annars blir du ytterligare en hycklande Sosse vid ett borgerligt EU-skepp som tar in vatten i raketfart.

Så sluta med hyckleriet och gå nu till historien med ett gott eftermäle! Du kan ingenting ta med dig dit du går! :-) Gör det rätta! Gör det goda!

Meditera i enskiljdhet på saken! Hjärntvätt i grupp förändrar aldrig någonting. Tänk själv!

Kram
Martin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: