när du är redo för en intelligent politik

Båda organisationerna, både Grön Ungdom och SD-kvinnorna, är skyldiga och skapar det problem som de själva går runt och gnäller på.

Problemet är enkelt att lösa om man bara försöker börja förstå något på djupet istället för att ständigt fastna i sina frusna föreställningar och attackera varann. Man kan ju exempelvis balanserat och sakligt titta på fakta och börja tänka på riktigt.

Men hur skall det gå till i organisationer med frusna agendor, där man måste tycka som gruppen eller bli utfryst? Säg mig, hur ska ni ens börja kunna förstå något om ni inte drar er undan en stund från dessa hjärntvättar och andas djupt?

Låt mig använda metaforen: En kopp med brun skit eller blågröna alger måste tömmas och diskas noga innan den kan fyllas med friskt vatten och bli en anständig dryck. Fattar ni? Förstår ni?

SD-kvinnors reklamfilm föreslår inga lösningar

SD-kvinnor: Vi ser problemen som andra politiker förnekar

Kritik mot ny SD-film

Ska jag ge er exempel? Klarar ni att smälta det utan djup meditation först? Nej. Förmodligen räcker inte era nuvarande hjärnor till riktigt än för de är fulla med… Men på skoj kan jag bara dra vissa samband lite snabbt, men utan meditation blir det givetvis svårsmält.

Alltså
1. Meditera först.
2. Läs följande…

Hur skall andra människor som tycker annorlunda någonsin kunna lyssna på varann om ingen ens försöker vara balanserad och insiktsfull?

Hur ska ni någonsin kunna ha rätt om ni inte ens försöker söka djupt efter sanningen och först erkänner att ni ingenting vet?

Läs Intelligent Unions program om ni vill veta vad jag själv kommit fram till om både invandring och grön politik efter lång meditation och djupt diskuterande och sökande! Och givetvis är det föränderligt om bättre sanningar finns för JAG kan ha FEL och det kan finnas bättre fakta och bättre synsätt. Jag måste vara vaken och öppen för detta GIVETVIS.

Balans!

Martin Gustavsson
Intelligent Union – Ett försök till intelligent politik för naturen och för oss alla

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: