när du är redo för en intelligent politik

Hej Anna!

Jag vill försöka hjälpa dig och Piratpartiet till en bredare politik som ser djupare på tingens ordning och verkligen kan profilera sig mot de andra partierna OCH inte spela Sverigedemokraterna i händerna ett val till, men utmana dem på riktigt.

För det var du som bad om det, Anna. Så se mina svar på din bloggpost om mångfald som en gåva från en vän! Ja. Piratpartiet får gärna kopiera programmet från Intelligent Union rakt av om ni vill det.

Jag älskar dig som du är, Anna, precis som jag älskar hundar och katter och naturen och visst är det mänskligt att inte vilja se när man har fel och svara med mindre vänlighet ibland. Det har hänt mig massvis med gånger. Jag älskar mig själv ändå och även dig, Anna!

Idag när jag läser din blogg är din mindre vänliga kommentar mot mig raderad, men även mitt svar som klargör tydligt att jag inte är det du insinuerar om mig. Det tycker jag är fel av dig och det är jag faktiskt lite förvånad över. Det trodde jag inte om dig. Jag kände på mig att du var en hederlig uppriktig och sökande individ. Vad tycker du egentligen? Borde jag inte få säga min mening om detta på din blogg när det är där insinuationen begås och fortfarande finns kvar?

Om du läser detta så vill jag gärna att du publicerar mitt svar igen eller tar bort hela konversationen för nu ser det ut som om jag inte svarat dig och det har jag faktiskt gjort. Du kan även återpublicera din ärekränkning av mig och mitt lugna svar på den om du vill för den klargör var problemet ligger, anser jag.

Kanske du vill ge mig en ursäkt, Anna? Det kräver jag dock absolut inte, men givetvis skulle det se bra ut för dig, anser jag.

Jag publicerar givetvis inte alla saker på denna blogg när de inte är intelligenta positiva och sakliga, men jag upplever inte att så var fallet med min text som först blev publicerad och sedan raderad. Jag svarade helt enkelt på olika insinuationer från dig med fakta och mina egna slutsatser på ett positivt sätt, inget annat.

Märk väl, min kära Anna, att det finns inget att skämmas för. Alla gör fel.
Vi skäms när vi har fel, men vad är väl då bättre än att istället glädjas över att ha fel och rätta oss? För det uppmärksammade felet har nämligen gjort att vi förstår mer och kan börja bli intelligentare. Är det inte så?

Att aldrig förändras kan ju inte vara rätt? Vi vill ju utvecklas för vi är ju inte dumt religiösa, eller hur? Vi lever ju på tvåtusentalet nu. Vetenskapliga metoder är ju att föredra.

Att radera något för att det bryter mot lagen om ärekränkning är givetvis bra för dig för att undvika polisanmälningar, men om raderingen skedde för att konversationen inte var gynnsam för dig eller Piratpartiets nya profil eller den numera alltmer olagliga, förbjudna, piratstämplade och tabubelagda piratkopieringen av snabbproducerad hollywood-smörja så anser jag att det definitivt finns en bättre approach.

Bara en idé. Tänk om alla Pirater samtidigt exempelvis skulle börja kopiera saker som är lovliga och vända Hollywood ryggen. Ex. börja uppmärksamma denna lilla roman som jag skapat till allas stora nöje: Jubelholt och pilsnerkorvens förbannelse Varsågoda! Kopiera och distrubiera!

Tänk om alla fisförnäma orerande författare och gnidna fula skivbolagsdirektörer kunde avskaffas genom att vi helt enkelt bojkottar dem? Vore det inte helt fantastiskt? Tänk om vi då skulle få ner dem på knä precis som U2 gick ner halvt på knä inför sina fans och nu tillåter fildelning av inspelningar av U2 live.

Om Piratpartiet kan motiveras att vara öppet för ny kunskap och nya fakta och förändras kan det vara gynnsamt för en intelligent utveckling, anser jag.

Jag har personligen inga problem med att bli kallad saker som är direkt felaktiga, lika lite som jag reagerar på en gris som grymtar i en spilta. Varför skulle jag det? Jag försöker helt lugnt rätta felaktigheten.

Det finns nämligen ingen anledning att bli arg för att bli kallad saker ifall man inte håller med. Man behöver ju bara titta djupare på saken och håller man inte med kan man ju helt lugnt säga det på ett hövligt sätt och ange sina egna fakta och slutsatser.

Kram
Martin

…som skriver detta på en dator med det fria operativsystemet Linux Ubuntu, surfar via det fria Firefox med det fria NoScript installerat och publicerar det på det fria wordpress.com.

Mer om hur Reinfeldt oskickligt spelar Sverigedemokraterna och kanske tom. Svenskarnas parti rakt i händerna:

Löfven: Otäckt uttalande av Reinfeldt

”Reinfeldt spelar SD i händerna”

Reaktioner på Reinfeldt-uttalande

Reaktioner på Reinfeldt-uttalande

Reinfeldt kritiseras för uttalande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: