när du är redo för en intelligent politik

Jag sniffar på blommor allt som oftast men det är i detta sammanhang värt att poängtera att flera av våra blomsterarter är hotade av överbefolkningen och överkonsumtionen även i Sverige.

Glad midsommar i alla fall! Ska skeppet sjunka så låt oss göra det till fin melodi och sniffa på de blommor vi faktiskt har!

Björn J:son Lindh – Brusa högre lilla å

…och om du vill göra något åt saken, även om så bara för Sverige, så är du givetvis välkommen att göra det för mänsklighetens skepp, denna planet, sjunker ju i alla fall ganska sakta även om svältande i afrika inte riktigt kan hålla med idag och nu och vill komma till Sverge och ”hjälpa” oss med ytterligare överbefolkning av Sverige likt i min metafor om skeppshunden fido.

Men visst är det synd om de svältande barnen. De vuxna har ju å andra sidan valt en slags medveten okunnighet. Tycka-synd-om-specialisterna gör dock allt för att inte förmedla sanningen bakom det lidande vi ser och på så vis förvärrar de givetvis det hela. Orsaken heter barnavlande kulturer. Dessa kulturer skapar svältande och lidande barn, De skapar krig och tortyr,

Vill du se leende svarta och vita barn och en natur i balans i Afrika och Sverige så finn din inre motivation genom meditation och gå sedan med i Intelligent Union!

Kram och Sniff
Martin

Midsommarväder: Solgränsen går vid Östergötland (12 bloggar)

De dör som flugor i sommarhagarna (7 bloggar)

Solig midsommarafton – men ikväll väntas regn (7 bloggar)

Fira både midsommar och vår bättre värld (5 bloggar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: