när du är redo för en intelligent politik

Hur vi når resultat

Intelligent mod

Du har, i vårt nätverk, modet att utmana alla andra partier i det kommande valen, men ditt mod är dock rimligt. Du går endast till val tillsammans med oss, som ett parti, om det finns en rimlig chans att organisationen kommer in. Med ett stort aktivt medlemstöd, i alla delar av valet, finns det verklig chans att lyckas.

Intelligent energinivå

Du kommer bidra till en hög, positiv energinivå balanserat med perioder av vila och introspektion.

Intelligent självförtroende

Du har, eller kommer snart ha, ett intelligent balanserat själförtroende som baseras på sanningen, står på fast grund och kan lyckas.

Intelligent känsla

Du och alla organisationens medlemmar gör regelbunden introspektion/meditation för att nå en intelligent känsla.

Intelligent stabilitet

Stabilitet i organisationen har skapats till dig genom att de centrala delarna styrs genom absolut konsensus av individer som gör regelbunden meditation.

Intelligent val

Du och alla andra människor som blir eniga med organisationens intelligenta funktioner uppmuntras att göra rätt val och medverka aktivt.

Intelligent karisma

Det är viktigt, för oss alla, med talespersoner i media som har den intelligenta karisma som organisationen vill utstråla. Organisationen roterar dessa uppgifter mellan alla karismatiska individer som deltar.

Intelligent tävlingsinstinkt

Vi vill vinna framtidens val, ta över och installera intelligenta människor i rätt positioner i samhället. Vi kommer träna människorna att vinna genom positiv medveten intelligens i varje ögonblick. Vi kommer vinna genom att vinna mot oss själva i varje ögonblick.

Intelligent miljö

Du kommert bidra till en positiv och intelligent miljö för organisationens växande. Du kommer uppmuntras att ta hand om din egen miljö, där du befinner dig och du kommer njuta i detta ögonblick.

Intelligent nätverk

Det är du som bygger organisationen som en viktig punkt i nätverket. När du möter en annan intelligent person med potential är det din förmåga att agera och reagera som kommer få rörelsen att växa.

Intelligenta förebilder

Alla av oss har intelligenta förebilder och vi delar kunskap mellan oss. Vi analyserar och använder våra förebilder på ett intelligent vis, genom att förfina texter och citat på ett positivt och intelligent sätt för framtiden.

Intelligent lust och passion

Du finner varje dag lusten att göra något positivt och intelligent som är i linje med organisationen eftersom organisationen är helt i linje med vad du vill åstadkomma. I organisationen finns dessutom människor som får dig att känna att du vill delta och du sprider samtidigt denna känsla av till andra i organisationen. Vi uppmuntrar varann.

Intelligent ekonomi

Vi uppmuntrar alla som deltar till olika typer av ekonomisk vinning kombinerat med sparsamhet och uthållighet. Pengarna kan vid utvalda tillfällen investeras i bra saker av intelligenta individer för att skapa intelligent politik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: