när du är redo för en intelligent politik

Generell policy

Intelligent Union

Vi vill:

 • Skapa aktiva ansvarstagande positiva människor
  (Eget leadarskap)
 • Skapa intelligenta avslappnade och balanserade människor.
  (Insikt/Introspektion/Meditation)
 • Få medvetandet att växa om alla saker. (Kunskap)
 • Stimulera förbindelsen av inre känslor. (Känsla)
 • Skapa modet att tänka nya tankar. (Tänkande)
 • Se igenom rädsla genom att se oss själva som små i universum. (Kärlek)
 • Delta aktivt i intelligenta diskussioner. (Diskurs)
 • Skapa intelligent enhet mellan människor. (Konsensus)
 • Låta alla intelligenta människor rösta direkt och påverka politiken. (Direkt Demokrati)

Eget ledarskap

Ledaren är goda argument. Du leder genom goda intelligenta argument och positivitet med positiva ord som bidrar positivt till intelligent utveckling. Du motiverar dig själv och alla oss andra med din intelligens i varje ögomnblick.

Intelligent Union = Introspektion/Meditation + Kunskap + Känsla + Tänkande + Kärlek + Medvetande + Diskussion + Konsensus + Beslut av folket.

Insikt/Introspektion/Meditation

Det viktigaste med ditt medlemskap. Avslappning och lugn skyddar din hjärna och skapar harmoni i ditt dagliga liv. Insikt, introspektion eller meditation tillåter dig att se sanningen om tingen, se dina egna utmaningar och svagheter och lära dig  om ditt eget ego och efter det kunna tänka mer klart och objektivt.

Kunskap

Som medlem kommer du läsa utvalda skrifter för att kunna aktivera hela hjärnan och kunna se sanningen tydligare i detta ögonblick. Kunskap utan insikt, introspektion eller meditation är dock som en fisk utan havet. Död. Eller likt en åsna med böcker på ryggen, oförmögen att applicera kunskapen.

Känsla

Om du inte redan gör det kan du nu välja att ta kontakt med dina känslor och lära dig hur du kan befinna dig mer i det nuvarande ögonblicket. Känslor utan kunskap och tänkande är dock likt 20 barn i en godisbutik. Helt fantastiskt men mycket naivt. För mycket godis är inte bra för någon.

Tänkande

Om du inte redan gör det kan du nu välja att läsa intelligenta skrifter och lära dig att analysera dem och tänka klart. Tänkande utan känsla är dock som att säga till en korpulent kvinna att hon är korpulent. Sant, men ointelligent eftersom en korpulent kvinna som hör detta sannolikt inte kommer känna mer motivation att leva ett gladare hälsosammare liv.

Medvetande

Att förstå att alla inte är lika intelligenta som du och att medveten försiktighet är viktigt för att kunna förändra världen. Vi kramar inte krokodiler. Vi undviker att säga sanningen till de som inte tål den utan upplyser om potentialen till superintelligens istället.

Diskurs

Diskussioner mellan avslappnade och intelligenta tänkande människor leder till god argumentation och öppen analys av fakta som understödjer dem i en glad intensivt sökande efter sanningen. Diskurs med de ingredienser vi nämnt ovan kan bli intelligenta.

Kärlek

Endast kärlek kan byta ut rädsla. För att ta sig ur ett ödlelikt beteende och bli en hel människa  där båda sidor av hjärnan kopplas ihop effektivt måste det finnas kärlek, fred och förståelse inuti. Med denna vilja av kärlek blir  intelligens möjlig.

Konsensus

God argumentation kan leda till intelligenta enade överrenskommelser där demokratiska beslut endast behövs som ett kvitto. En vilja till konsensus kan inte komma utan intelligens.

Intelligent direktdemokrati

När alla sakerna ovan har uppfyllts kan intelligent direktdemokrati faktiskt realiseras. Med intelligenta människor, i en direkt votering, kan vi välja mellan olika vägval som har likvärdiga argument och fakta som stödjer dem. I en demokrati måste naturligtvis alla vägval ha stort stöd och ha skapats i stor enighet om de ska kunna gå igenom.

Läs mer om Intelligent Unions generella direkta politiska inriktning i politiken här!

Kommentarer till: "Generell policy" (3)

 1. ”Få medvetandet att växa om alla saker. (Kunskap)” sägs det ovan.
  Nuförtiden skiljer jag på vetskap och kunskap. Allt blir tydligare. Det är skillnad på att veta och att kunna.
  Man kan ju veta utan att kunna och kunna utan att veta.

 2. tingelinghelena sa:

  Bra sagt!

 3. Huvudsaken man försöker gräva djupare. :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: