när du är redo för en intelligent politik

Våra språkrör

Talespersoner

1. Martin Gustavsson Video

2. Kanske du? Skicka in en länk till ett youtube-klipp!

En person som är lämplig att leverera budskapet för Intelligent Union är intelligent och positiv med sina ord och har lugnet som kan bidra positivt till en fredlig intelligent diskussion  i de flesta situationer.

Talespersoner har förmågan att motivera andra att bli med och tala på ett sätt som kan attrahera många människor. Det viktiga är inte att vara absolut perfekt men att erkänna egna mänskliga begränsningar med acceptans och klarhet.

Talespersoner kommer presenteras här med videoklipp efter de har blivit valda i intelligent enighet.

Bloggande

En bloggare som är kapabel att förbinda vårt budskap till världen effektivt kan gå med i denna blogg eller kan ha sin egen blogg som kan listas i bloggrollen. Vi kräver inte perfektion, men en vilja att följa den generella iden och att sträva efter perfektion är viktigt.

Ett friskt positivt sinne

Detta är en samlingspunkt för intelligenta och mentalt hälsosamma individer som postar i den rätta andan av intelligent union. Det betyder fortfarande att du kan vara kritisk  om företeelser, men vi måste samtidigt beskriva positiva intelligenta möjligheter. En god regel är att en utmaning kräver 5 positiva saker som ser möjligheter till en positiv förändring.

Människor med en annan typ av intelligens

Människor med utmaningar på det ovanstående kan fortfarande hjälpa Intelligent Union, eftersom även om du inte är helt lyckosam i att bli intelligent på alla områden, kan du fortfartande ha en mycket hög funktion på ett speciellt område och bidra till en intelligent organisation som har många olika saker som ska utföras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: