när du är redo för en intelligent politik

Jag älskar att läsa Jan Guillos kolumner. Förmodligen den intelligentaste journalisten som Aftonbladet har. Resten av tidningen är ännu inte på hans höjd, anser jag, och jag letar mig till andra forum och kanaler för information.

Jan Guillou och lite snabba skumläsningar på rubriker är numera enda anledningen att jag tittar förbi Aftonbladet ibland. Jan är en klar förebild i svensk media. Det skulle självfallet vara kul att kunna prenumerera gratis på hans artiklar såsom ni kan prenumerera på mina här i högerkolumnen.

Och visst har Jan Guillou rätt när han visar på inkonsekvensen i hanteringen av människor som borde behandlas exakt likadant och kallas för vad de är.

Att Jan missar att poängtera att även statsterrorism är terrorism i sammanhanget är väl förlåtligt, artikeln måste ju begränsas, eller kanske han inte får det just nu när Sverige är med på att invadera världen tillsammans med Nato medelst statsterrorism, men att attacker på oskyldiga civila är terrorism det har han helt rätt i.

Oavsett vad mainstream vill så gäller naturligtvis ordet ”terrorism” oavsett om gärningsmännen är norska, invandrade eller svenska vettvillingar och det gäller naturligtvis oavsett demokratisk eller diktatorisk statsapparat som dödar civila.

Ett bälte av rörbomber på Stockholms gator, avrättning medelst pistol av ungdomar i Norge, automatkanon från helikopter mot civila bilar med barn i Afghanistan eller vit forfor släppt från flygplan i Israel mot civila är exakt samma sak. Det är galen terrorism. Varken mer eller mindre.

Att inte bestraffa terrorismen medelst rimliga straff, bojkott och andra åtgärder är givetvis ännu mer galet för man kan ändå förstå att det finns ett fåtal vettvillingar där ute, men kan någon förstå varför inte den inre motivationen och aktiviteten sakta börjar vakna hos majoriteten av vanligt folk när statsledningar står för den?

Denna folkliga aktivitet borde verkligen belönas av oss alla som redan är vakna och medvetna om vad som pågår. Vi borde givetvis alla tillsammans belysa och uppmuntra denna vakenhet.

Nu till saken igen. Det finns en annan stor elefant i sammanhanget som Jan hittills vägrat ta sikte på och det är alla dessa blint religiösa människor som inte vill skapa enhet i samhället. De vill inte se sanningen om ovanstående, de vill inte resonera logiskt och de vill inte ta en saklig diskussion om vad som är rimligt. De lullar runt i fina bilar, stora hus, tittar på fotboll och kanske jagar vilt för att förströ sig men skiter faktiskt högaktningsfullt i helheten.

Gnälla och förströ sig kan de, men kan de skapa eller följa och stödja ett positivt alternativ? Jag ber till Universum att positiv förändring på den punkten är möjlig.

De blint religiösa hänger den blodige korsfäste Jesus om halsen, väter sina barns huvuden, indoktrinerar sina barn och ansluter dem till religiösa samfund. Vissa av de religiösa skär helt ohumant och utan rimlig eftertanke av de känsligaste bitarna på genitalierna av sina oskyldiga barn, de odlar sina lockar eller sitt skägg för att separera sig med diverse hucklen lik påskärringar eller likt protesterande pubertala tonåringar som tillsammans valt en speciell stil att tillbedja, men de sitter också i de svenska riksdagspartierna och på Aftonbladet, även om de saknar hucklen turbaner och näsringar, Jan.

Nej. Visserligen kanske inte alla dina medarbetare klistrar på sig en religiös stämpel för att separera sig från andra, men helt klart accepterar de samhällets, partiernas och medias religiösa dogmer, ex. Khadaffhi var ond, Vitrysslands diktator är en buse, Sverige har en bra demokrati, alla Sverigedemokrater är ondskefulla rasister etc. etc. De ifrågasätter aldrig dogmerna. Det gör även dem till obalanserade religiösa människor och riktigt dåliga journalister, anser jag.

Här behöver ni ta intryck från ex. vaken.se om ni ska bli intressanta igen. Ni måste helt enkelt utvecklas genom att utmana dogmerna, anser jag. Jag säger absolut inte att ni måste hålla med om allt, för även det kan givetvis bli obalanserat, men skapa åtminstone objektiva undersökande balanserade artiklar med hjälp av detta för det vore intressant att läsa!

För när människor inte tänker på vad som är rimligt och balanserat och babblar på utan eftertanke och attackerar som vinden blåser för tillfället i den egna mediagruppen, utan att ta en närmare kritisk titt på fakta, så skapas givetvis de konflikter som sedan resulterar i dessa terrorhandlingar.

När man blint försvarar invandringen av religiösa människor som skapar exakt de problem som andra vettiga invandrare flytt ifrån, ja, då är man faktiskt blint religiös i sin egen politiska uppfattning, anser jag. Så vakna Jan! Vi måste diskutera om hur det ska diskrimineras vid gränsen. En diskriminering, ett urval, sker ju givetvis redan så låt oss göra den intelligentare och mer accepterad av alla, även accepterad av våra nya intelligenta svenskar!

Vi behöver givetvis inte ge de religiösa Israelvännerna i Sverigedemokraterna rätt alls, bara avprogrammera dem, eftersom de är drivna av sin egen religiösa dogm, men vi kan i alla fall ta upp saken på ett högre plan, anser jag. Det skulle vara gudibehagligt.

För är det inte så att blind religion är katastrofalt om man söker Gud, sanning och ren kärlek mellan människor? Är det inte fastfrusna tankesystem som inte vill låta sig analyseras djupare som är orsaken till alla de makabra konflikter vi ser? Är det inte fastfrusna tankesystem som orsakat alla de desperata handlingar som vi alla tycker är så hemska?

Hur vore det om vi alla söker sanningen tillsammans istället? Så låt mig göra det med Jens Stoltenbergs lösning som du refererat till och verkar tro på, Jan.

Hur fin den än låter kommer den nog inte leda rätt men till precis motsatsen, tror jag. Det är slutsatsen av min kritiska analys. Men om Jens istället uttalar sig MED eftertanke kommer han givetvis snart ha mer rätt än fel.

Nej Jan. Att lögner låter fina gör dem inte mer korrekta hur mycket vi än vill det och det vet du. Jan Hellin har precis som du tyckt att detta kan vara en bra sak, men sanningen är ändå sanningen, men så kan det gå när man utsetts till en personifierad galjonsfigur för ett skepp fullt av omedvetna människor utan förmåga att kunna tänka djupt och ens komma nära sanningen.

För är det inte så att ”demokrati” är ett ord han använder utan att mena det? ”Demokrati” betyder ju nämligen ”folkstyre” och det vill inga ledande politiker skapa alls. Det vet jag för det har jag redan undersökt. De vill att folket ska välja mellan olika blint religiösa hycklande alternativ vart fjärde år och inte kunna påverka politiken mellen valen alls. Om jag skulle ha fel är jag givetvis överförtjust. I så fall upp till bevis Jens! Inför mer folkstyre i Norge så att folkets vilja kommer fram på riktigt!

Men är det inte så att de allra flesta politiker vill fortsätta sko sig på sitt fåvälde och ha en blind icke deltagande väljarkår som inte förstår vad de röstar på?

Är det inte så att de flesta politiker är kortsiktigt giriga? Hade de inte annars redan gått ur sina partier och ex. gått med i Aktiv Demokrati och verkat för verkligt folkstyre, riktig demokrati? Och hade det funnits intelligenta altruistiska politiker hade de inte redan varit med i nätverket Intelligent Union som mediterande upplysta individer? Hade politikerna inte då varit för intelligent deliberativ direktdemokrati?

Men så är det ju inte alls idag, ingen inom politiken drar korrekta slutsatser och agerar enligt dem utom jag, men kan jag motbevisas om detta så är jag givetvis öppen för det. Hittills har jag dock inte funnit någon sådan politiker i hela världen, men kanske de finns? Visa mig i så fall var!

”Större öppenhet”, i avseendet invandring, kommer enbart skapa mer intolerans från de som har benägenhet att drabbas av kulturschock när Sverige och Norge dränks i allt fler hucklen, turbaner och helskägg. Rätt eller fel kan man ju tycka olika om beroende på smak, men ställ dig frågan om det inte är sanningen!

Större öppenhet kan allltså i själva verket skapa öppet inbördeskrig, eller har jag fel när jag drar den slutsatsen? Jag drar helt sonika jämförelsen till USAs krig mot Serbien där invandrade muslimer efter generationers avel i separation kom i majoritet i ett område och till slut tog Serbiens territorie som sitt eget med hjälp av USA.

Men det är klart att om Jens menar ”större öppenhet” i avseendet att man ska kunna diskutera ex. invandringen mer öppet så kan ju det vara rätt, men jag betvivlar att så är fallet. Ingen vill diskutera invandringen för det är tabubelagt oavsett om man är för den eller emot den, oavsett om man är för viss invandring eller för att göra Sverige och Norge till världens allmäna sociala dumpningsstation.

”Mer humanitet”, humanism, i avseendet mer invandring av humana skäl, betyder givetvis ännu mer invandring, för då begränsas inte invandringen till de som har en verklig hotbild på sig som ex. Salman Rushdie som har en fatwa utställd på sig, och då kommer detta leda till mer intolerans från de som inte känner sig trygga med att deras bostadsområden börjar likna Afghanistan. Det kommer då sannolikt leda till fler rasister och anti-rasister som agerar med rasistisk och religiös terrorism mot varann och oskyldiga civila. Om det eskalerar blir det givetvis precis som i Serbien.

Men det är klart att han kan ha avsett att vara mer human även mot de som drabbats av intolerans, men det betvivlar jag.

Om det är sant att Jens Stoltenberg nu skapar speciella lagar för invandrade muslimer är man givetvis också helt fel ute. Jag är förvånad. Är de verkligen skrivna på ett sådant sätt? Det låter som en dålig norgehistoria.

Men nu till lösningen. Att enbart gnälla duger ju inte. Det är ju inte så himla svårt att se var lösningen ligger om man bara lite ingenjörsmässigt försöker staka ut den. Vi är alla en del av lösningen på olika vis. Positivitet och konstruktivitet är resultatet av rätt mental aktivitet.

Mina tre ord för fred är meditation, resonemang och enighet.

Konkreta förslag:

Religiösa! Lägg undan era dogmatiska religioner och era religiösa symboler som separerar er från andra människor! Vi andra har levt utan mentala opium länge nu. Vi lever på tvåtusentalet och det fungerar utmärkt att leva helt utan religioner.

Vill ni religiösa göra något som kan likna religion men som verkligen söker Gud, sanningen och den rena kärleken mellan människor börja då med meditation INTE politik! Fråga er dessutom om direktkontakt med Gud kan vara mer korrekt än blind reigiös tro!

Politiker! Stoppa invandringen av religiösa människor och ta istället emot de som faktiskt flyr de religiösa människorna! Ja. Det finns ju faktiskt medvetna invandrare med utbildning som flyr de religiösa överbefolkade staterna på riktigt.

Ja. Ta emot de invandrare som kan leva i harmoni med alla ateistiska och sekulära svenskar. Vill inte alla svenskar leva i harmoni med dem måste vi faktiskt finna andra intelligentare lösningar både i Sverige och i de länder som folk flyr ifrån! Det finns faktiskt inget altenativ om man vill skapa fred och harmoni i alla länder. Är det inte så?

Vi ska väl inte importera andra länders omedvetna människor och skapa konflikter i vårt eget samhälle? För hur ska vi kunna hjälpa de stackars religiösa barnavlande länderna om vi inte ens kan sköta oss själva intelligent? Meditera på saken!

Lärare! Avprogrammera de religiösa eleverna från gamla irrläror genom att på ett fint sätt visa hur makabra de är i jämförelse med ex. pastafarianism, sekten för John Frum och lär dem att tänka rätt genom ämnena filosofi och psykologi så de kan ta sig ur religionerna!

Mullor och präster! Kasta av er hyckleriet och gör något vettigt istället! Det kommer ni må bra av. Jag rekommenderar att ni börjar med meditation och finner ett gott inre kall.

Jurister! Överväg att föreslå krigsrätt och avrättning när folk startar terrorkrig på eget bevåg! Media har inte vett att avsluta ämnet annars och då kommer det copycats.

Läkare! Sterilisera de barnavlande människorna så vi slipper överbefolkning i framtiden! Sterilisering mot mat kommer ge glada barn över hela världen på lång sikt.

Är du mindre mentalt bemedlad? Står du och gungar, gurgar eller mumlar till en dogmatisk religion? Använder du din religion likt ett opium för att fly verkligheten? Sterilisera dig eller överväg åtminstone celibat! Skaffa inte barn!

Har du god mental förmåga och högt IQ enligt Intelligent Unions standarder? Skaffa barn! Äpplena faller oftast nära trädet. Högt IQ går i arv.

Rasister och kulturbevarare! Om ni nu har någon med högt IQ i ert gäng, följ denne ledare och överväg då att utnyttja era demokratiska rättigheter mer effektivt, genom ex. Valsamverkanspartiet, så att folk känner att deras röst på er räknas! Då kommer ni medverka till verklig demokrati och kanske komma in i riksdagen och Sverigedemokraterna kan då medverka i en valteknisk_samverkan valsamverka också eller åka ur och ni kommer då slippa bära hundhuvudet för odemokratiska människor och på så vis kommer ni snabbare kunna ändra på politiken så att den blir mer lik det ni faktiskt eftersträvar. Märk väl att jag säger detta för att rädda demokratin och oskyldiga socialdemokratiska ungdomar i SSU tillsammans med er och alla andra!

Journalister! Fokusera på de goda krafterna i samhället minst fem gånger mer än de onda krafterna! Fokusera på de som beter sig lagligt och vänligt! Ge även anti-rasister och rasister plats att diskutera sakligt i media för då är ni en bra lösning på det problem ni faktiskt gnäller på.

Alla! Bojkotta det dåliga och det som finansierar det dåliga och gynna det goda och väck er högre super-intelligens som vilar inom er!

Kram
Martin Gustavsson
Intelligent Union – Det politiska nätverket som har den inre motivationen att tänka riktigt långsiktigt och den inre motivationen att rädda Sverige och världen på riktigt.

Kommentarer till: "Jan Guillou fäller den ena stora elefanten snyggt i Aftonbladet" (2)

  1. [Kommentaren redigerad till att bli mer språkligt korrekt.]

    Vad borde EU göra mot terrorismen då? Vad blir effektivt och avgörande? Man skulle kunna arrestera frimurarna, dessa giriga organisationers huvudormar! Sätt dit dem! Lägg ner dessa hemliga statsmaktsmissbrukare!

    Frimurerimaffian är den värsta legaliserade blodsugaren, ondska som borde få sitt straff på bästa förtjänade vis! Sådana tvåbenta svinarter bör åtgärdas effektivt t.ex. livstids fängelse för styrelsebrottslingar!

  2. Brottsbalken kan alltid justeras till mer rimliga straffsatser.

Lämna en kommentar

Etikettmoln