när du är redo för en intelligent politik

Ingen verkar vilja ha en intelligent politik under detta namn så vi har nu valt det nya namnet Vetenskapliga partiet.

Kommentarer till: "Intelligent Union byter namn till Vetenskapliga partiet" (4)

 1. Politik och demokrati kommer aldrig leda till något annat än moment 22, alla människor är giriga och vill ha mer och en demokrati är fascism för minoriteten, Att gå och rösta betyder i klartext lämna över sitt egna ansvar till någon annan i hopp om att få det bättre, mänskliga rättigheter är mänskliga privilegier och listan blir kortare för varje år.
  Kärlek & Hat är samma känsla fast på olika ”frekvens” det ända som får någon som helst betydelse för framtiden är insikt i sig själv, först när man ger bort det man älskar och vill ha mest av allt och blir lycklig själv kommer blixten från klarblå himmel, att ge frihet är i biblisk mening det gud/allah/shiva mf gjorde när dom tog sitt pick och pack och försvann. principen är samma från kvant fysisk nivå till universums oändlighet, universums byggstenar kan bara existera i formation om 2 eller 3, människan har lagt till girighet och fastnat i moment 22. Fadern, sonen och den helige anden, Hjärna, hjärta, förnuft (självmedvetenhet som separerar oss från djuren) girighet/arrogans delar mänskligheten på mitten och sedan industriella revolutionen så går det explosions artat utför, Det som fungerar bäst är en SANN republik som George washington / Thomas Jefferson / Abraham lincon förespråkade, hela världens rätts system är nu genom ruttet för riskkapital att göra som dom vill med, tragiskt men bekvämt för oss civiliserade.
  Mvh Patric

 2. Jobba för att motverka rikedom så kommer problemet med fattigdom lösa sig självt, slå ut alla pengar och snabbt av vecklings bara tillgångar i världen och då är ett mänskligt liv värt 60.000 sek, give or take på ett Schweiziskt bank konto

 3. Oenig om att enbart avskaffande av rikedom löser problemet. Rent matematiskt kan givetvis all rikedom delas upp på barnavlande kulturer och då blir i slutändan alla fattiga enligt den exponentiella logikens kalla klarhet.
  Eller hur?

 4. Hänvisar Patrik till meditation/introspektion innan fler poster kommer godkännas. Det är helt enkelt så att min tid är värdefull och jag vill ha kvalitativa fokuserade kommentarer.
  Välkommen åter när du genomgått denna process. Ta hand om dig!
  Ren kärlek
  Martin Gustavsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: